Om oss

Vi möter dig året om! Hälleviks Camping är en av Blekinges vackrast belägna campingplatser och här hittar du något för alla.

Husvagn, husbil, tält, stuga eller lägenhet – oavsett form så erbjuds du en skön och avkopplande vistelse i närheten av sol, bad och nöjen. 

På gångavstånd finns aktiviteter för alla åldrar så som tempererade saltvattenbassänger, havsbad och långgrunda stränder, vandrings- och cykelleder och restauranger med kvällsunderhållning.

Hos och runtomkring oss

Vad är det bästa med oss?

Många svarar den otroliga miljön men lika många säger att det är något speciellt med själva campingen. Det är läget vid havet, tallskogens doft, att det är ordning och reda, lukten av rökt fisk. Långgrunda sandstränder, tempererat barnvänligt bad och servicen. Listan kan göras lång. Att våra gäster trivs hos oss ser vi på alla som återkommer år efter år. Det är ett gott betyg och det som sporrar oss att ständigt utveckla vår anläggning.

Välkommen att fira din semester med oss du också.

Hållbarhet

Att arbeta ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart är för oss på Hälleviks Camping en självklarhet. När vi som verksamhet utvecklas i någon riktning har vi alltid hållbarhet i åtanke. 

Våra samarbetspartners